Wandel-4-daagse voor Homeopathie

Wandelen voor de Homeopathie
Wil je laten merken dat je homeopathie een warm hart toe draagt en heb je je ingeschreven, loop dan tijdens de 4-daagse van Alkmaar mee in een speciaal door het Homeopaten Collectief  Noord-Holland en VSM ontworpen T-shirt. Als we dit shirt met veel mensen dragen is dit een positieve manier waarop we kunnen laten merken dat we willen dat homeopathie in Nederland een serieuze geneesmethode blijft, nu en in de toekomst.

I-luv-Homeopathie

Dit initiatief wordt ondersteund door VSM Akmaar. Zij produceren zoals u ongetwijfeld weet homeopathische middelen en zijn sinds de eerste 4-daagse al verbonden met dit sportieve evenement.

Wij zouden het geweldig vinden als zoveel mogelijk mensen gaan meelopen ongeacht de afstand. Op de laatste dag staat een camera van RTV Noord-Holland op de Mient te filmen. Het zou leuk zijn als ze steeds groepjes blauwe shirts zien langs komen!

Je kunt je via de mail (mijn.homeopaat@gmail.com) opgeven voor een t-shirt in de maten S-M-L-XL. We delen ze uit op de eerste dag van de vierdaagse in sporthal de Meent. Je herkent 2 leden van het Collectief aan hun t-shirt. Of je kunt ze van te voren op afspraak afhalen op de praktijk.

Heb je vrienden en vriendinnen die meelopen? Zolang de voorraad strekt delen we t-shirts uit! Laat weten wat je nodig hebt en in welke maat. We hebben er 200 om uit te delen! Dat wordt leuk!

Hoort zegt het voort.
Op mijn facebookpagina staat een link die je op je eigen pagina kunt delen zodat zoveel mogelijk mensen weten van de vriendelijke en ludieke actie!